faasinoupu-bg

Ole New AirPods Pro ua faʻamaonia e suia ile Type-C

O le a faʻasalalau e Apple le AirPods Pro 2 taliga faʻatasi ma le tatalaina o le Telefoni 14 ia Setema o lenei tausaga, ma o lenei taligalu o le ai ai galuega e pei o le suʻeina o le fatu, mea faʻalogo, ma isi, ma o le atinaʻe e le o toe uila, ae o se Ituaiga. -C interface, lea foi Apple's O le oloa lona lua e ese mai i le laulau e faʻaogaina ai le ituaiga-C interface.
Ona o le suiga o le atinaʻe, o le a faʻaleleia atili le faʻaleleia o le tau, ae o le AirPods Pro 2 e sili atu le taugata, atonu e sili atu i le 300 US tala, ma le tau o le atunuʻu e latalata ile 3,000.
O le leaker, LeaksApplePro, ua toe faʻamaonia, lea e fai mai ana punaoa e saʻo, o le AirPods Pro 2 fou o le a lipotia mai se fesoʻotaʻiga USB-C aʻo leʻi oʻo i le tausaga a sau le iPhone 15 e faʻamoemoe e sui i le USB-C.
Talu ai e le faʻatagaina e Apple ni faʻataʻitaʻiga AirPods Pro i tausaga taʻitasi, e talafeagai mo Apple ona aumai le USB-C port i le AirPods Pro 2 aʻo leʻi maua e le iPhone 15.
O le faʻamalosia o le AirPods Pro 2 o se faʻamatalaga fou o le pulou H1, ma e le o manino pe faʻaigoaina e Apple se igoa fou.
E ui o le 4 faʻataʻitaʻiga o le iPhone 14 ua maeʻa ma o le a le pine ae ulufale i le tele o gaosiga.Ua faʻamaonia o faʻataʻitaʻiga fou e fa o le iPhone 14 o le a faʻaauau pea ona faʻaogaina le faʻaogaina o moli.I lalo o le mamafa mai soʻo se ituaiga olaga, o le 15 Pro i le iPhone 15 faasologa i le tausaga a sau o le a faʻasalalau.Ma o le 15 Pro Max o le a maua aloaʻia le faʻaoga fafo Type-C.
Mo lenei mea, o loʻo faʻamoemoeina o le a faʻaitiitia e Apple le totogifuapauina o le faʻaogaina o le uila i le faitau piliona o tala i tausaga taʻitasi, ma a maeʻa le liua i le Type-C interface, o le tauina ma isi faʻamatalaga e tatau ona toe faʻaleleia.I lena taimi, e mafai e tagata faʻaoga ona faʻaalu le tele o tupe e faʻatau ai uaea ma totogi.masini.


Taimi meli: Iul-05-2022